Siirry sisältöön
0

Maksutavat

Maksunvälitystarjoajat

Verkkokaupassa on käytössä kaksi eri maksunvälitystarjoajaa: Stripe ja Checkout Finland.

Stripe toimii maksunvälityspalveluna korttimaksuissa. Korttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Stripen välille. Stripe vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Stripe näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää verkkokaupassa pankkimaksu. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Maksutavat

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla sekä mobiilimaksutavoilla Apple Pay ja Google Pay. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Stripen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Stripella ole pääsyä korttitietoihin. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Checkout Finland -palvelun kautta voit maksaa pankkien maksupainikkeilla. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.